Prostitution befinner sig forbjudet kungen Tinder. Systemet bygger villig att anvandarna.

14 janvier 2024by Pierre_@dmin

Prostitution befinner sig forbjudet kungen Tinder. Systemet bygger villig att anvandarna.

”hurda avsevart?” ”Vad kostar en mystraff?” ”Du tillat 3 000”. Odl later det pa ett utav do mest populara dejtingapparna – Tinder. Dar ar prostitution olaglig.

Framst skedde prostitutionen kungen gatan. Darefter flyttade saken da in gallande webbe, villig sexsajter. Genast kan Veckans brott blottstalla sam framfora op ett nytt foreteels: att sexhandeln inneha flyttat in kungen fullstandig vanliga dejtingappar.

Redaktionen pa Veckans forseelse startade en konto villi Tinder darbort saken https://lovingwomen.org/sv/blog/basta-land-med-de-vackraste-kvinnorna/ dar utgav sig for att befinna nago juvenil dam sam fick bums motion bruten sexkopare. Nar redaktionen lade mot att dom sokte ”en storsin man”, fick do ytterligar: 37 karlar kungen blott tre dagar, innan kontot stangdes.

Tinder befinner sig tydliga tillsammans att sexhandel genom appen ar olagligt samt nyttjar kan latt sjalva rapportera misstankta konton, som darnast stangs ner bruten foretaget. Aven fast det kan Veckans kriminalitet framfora att sexhandeln pagar.

– Det mest alarmerande med det du omedelbar kan presentera upp befinner sig att sexkoparna har blivit avsevart mer aggressiva samt tar steget ut ino nagon varld darborta manniskor dejtar villig vanligt fason, anser Simon Haggstrom, kriminalinspektor spann polisens manniskohandelsgrupp, Nationella operativa avdelningen.

Sexhandeln svar att patraffa

– kungen sexsajterna kan vi lasa prislistor rakt opp och ner. Ett halvtimme for 1 500 kronor, det befinner si noll snack forsavit saken. Pa Tinder drunknar prostitutionen bland samtlig sasom endast vill dejta, sager Simon Haggstrom.

Veckans fraktur startade likas ett konto dar do utgav sig sta att befinna ett ”generos man” sam fick erbjudanden a kvinns om att kopa sex – atta forslag villi tre veckor. Darpa blev aven det har konto anmalt sam stangdes.

– arme inneha vi en dejtingapp tillsamman e stort mangd karla saso vill pricka en. Enar gor saken dar saljande parten farstu i saken da har varlden samt, uppge Simon Haggstrom.

Vill antrada knega mot dejtingapparna

– Nar vi genast titta att prostitutionen fatt sitt genombrott narvarand maste vi sjalvklart atfolja med dar ocksa. Medan tvungen herre existera hedersam och saga att utifran hur flera vi ar, kan vi ick duga samt besta overallt.

Tinder: Det ar e kriminalitet mot vara anvandarvillkor

SVT har varit ino kontakt tillsammans Tinder saso konstaterar att varenda modell fran sexhandel befinner si e brott mot dejtingappens anvandarvillkor. Dom uppmuntrar anvandarna sjalva att anmala det ifall det dyker opp i flodet.

”Om nagon konsument titta nagon profil sasom bryter mot vara anvandarvillkor sa uppmuntrar vi dem att redogora det”, skriver nago talesperson pro Tinder ino en e-brev mot SVT.

”Det kan resultera att profilen tas da eller att anvandaren forbjuds att bruka appen. Det befinner sig lat att anmala nago anvandare”.

Odla gick Veckans brott mot vikt

  • Prostitution forekommer pa massa olika sociala medier och appar. Vi provade en fran dom popularaste dejtingapparna, Tinder. Kar registrerar e konto, laddar upp nago fotografi samt ett framforande itu sig sjalv, samt bladdrar bland andra anvandare och passar (valjer ut) do saso hane befinner sig intresserad itu.
  • Frams startade redaktionen en konto dar den utgav sig for att vara en fotomodell ino 20-arsaldern. Ett illustration kungen kvinnas overkropp inom atsmitande klanning lades in ino profilen. Redaktionen fick atskilliga matchningar dar dom majoritete varje karla som sokte ett dejt alternativt nagon utdrage forhalland. Men likasa manga forslag a sexkopare.
  • Efterat lade redaktionen mo att saken dar sokte ”en storsint man”. Enar skot antalet sexkopare ino hojden och saken da fick 37 ide villig tre dagar.
  • Till slut startade redaktionen ett konto darbort saken dar utgav sig for att existera ett medelalders karl sasom beskrev sig sjalv sasom ”generos”. Nagon foto kungen nagon nack overkropp anvandes som profilbild. Enar fick redaktionen atta ide villi tre veckor av kvinns sasom ville salja sex.
  • sjalva anmaler konton tillsammans suspekt prostitution. Veckans brotts kvinnokonto stangdes efter en rynka. Manskontot stangdes postumt tre veckor. Klocka Tinders regelverk: Att framja eller forespraka kommersiella sexuella service, manniskohandel eller andra icke-samtyckta sexuella handlingar befinner si strangt olaglig och kommer att utmynna att ditt konto villi Tinder forbjuds.